Restaurant Imperia | restaurant nunta Bucuresti, salon nunta, botez | oferte speciale meniu botez | ballroom si centru evenimente de luxREZERVATI ACUM

Despre noi

Salon Glasgow Imperia

  Nunta, banchet, petreceri surpriza sau lansari ? Aniversari, petreceri private, Craciun sau Revelion?

Puteti conta pe noi pentru orice tip de eveniment, indiferent de tematica sau de numarul invitatilor.

Atentia noastra la detalii si pasiunea pentru furnizarea serviciilor de calitate,reprezinta cea mai buna garantie in acest sens.

Atunci cand invitatii dumneavoastra trebuie sa fie impresionati, atunci cand trebuie adaugata savoare evenimentelor speciale, sau pur si simplu cand doriti sa oferiti cele mai reusite cocktailuri invitatilor dumneavoastra, echipa noastra de barmani profesionisti va sta bucuroasa la dispozitie.

Capacitatea Salonului incepe de la 40 pana la 80 de persoane !

Nu este dificil sa alegeti meniul,deoarece am alcatuit pentru dumneavoastra, de la un meniu classic cu preparate simple pana la variantele all inclusive, cu preparate sofisticate. Meniurile nu au fost contestate de nici un client si inca se mentin, dar va oferim posibilitatea sa va personalizati meniul in functie de invitatii dumneavoastra

Salon Glasgow Imperia inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, confort, intimidate si  gastronomie internationala.

Meniul nostru cuprinde preparate ce satisfac si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara, salon Glasgow Imperia lanseaza o invitatie la intimitate si bun gust.

Glasgow Imperia ofera mai mult decat o experienta senzoriala, el are menirea de a-ti purta simturile intr-un itinerar culinar de la naturaletea bucatariei romanesti la excentritatile celei internationale. Reusita unei nunti consta, dincolo de ambient si mancare, intr-o servire ireprosabila.

Acesta este motivul pentru care plasam in permanenta clientul in centrul universului nostru. Consideratia pe care ti-o purtam ne ajuta sa venim in intampinarea nevoilor tale. Misiunea noastra este sa transformam, fie ca este vorba de un eveniment sau o iesire de grup, intr-o memorabila experienta cu pregatiri speciale si meniu personalizat.

Iti tratam cu o deosebita atentie asteptarile, decorand masa si localul in acord cu gusturile tale si te delectam cu muzica preferata.

Nu exista limita care sa nu poata fi depasita pentru multumirea clientilor nostri. Si chiar daca am gasit reteta cu care putem face din orice eveniment, unul memorabil, prin deliciul unei mese la preturi accesibile, tot ne mai raman in meniu cateva ingrediente tentante cum ar fi valorile estetice si respectul pentru client.

Vrem sa te facem sa te simti special cand treci pe la noi, de aceea iti aratam ca ne pasa de fiecare detaliu.

Echipa Glasgow Imperia